Krepšeliai

 

Krepšeliai. Krepšelių turbūt negalėtume įvardinti, kaip vieno kąsnio užkandžių, gali prireikti dviejų ar net trijų kąsnių, priklausomai nuo to, kokio dydžio bus alkis. Šie užkandžiai išsiskiria tuo, kad dauguma yra kepti orkaitėje, todėl pasistengus net šventės metu galima pateikti dar šiltus. Krepšeliai yra sotesni, tad ypač gerai pasitarnaujanta esant didesnei kompanijai. RūkasŪkas jums siūlo:

Krepšelius su BBQ vištiena ir mocarela sūriu. Turbūt būtų sunku surasti žmogų, kuris atsisakytų mocarelos sūrio. Šis puikiai tinka ne tik salotoms, bet ir kepiniams. Valgant krepšelį nudžiugins sūrio švelnumas, papildomas pikantišku BBQ vištienos skoniu. Krepšelio pagrindas – bemielė sluoksniuota tešla.

Krepšelius su pelėsiniu sūriu, šonine ir bruknių uogiene. Tikime, kad šis derinys nustebins net gurmanų išpuoselėtus skonio receptorius. Burnoje susipins pikantiškas sūrio ir šoninės derinys, o bruknių uogienės saldumas sužadins apetitą desertui. Krepšelių pagrindas – bemielė sluoksniuota tešla.

BAO bandelės su ilgai virta kiauliena ir baltuoju grybu. Galima sakyti, kad tai vienas išskirtiniausių RūkasŪkas šefų užkandžių. Jame daugiausiai atsispindi Azijietiškos virtuvės natos, parsivežtos iš kelionių. BAO bandelė gaminama mūsų virtuvėje. Ši verdama garuose, naudojant bambukinį garintuvą, šis gaminimo būdas žinomas kaip „dim sum“. Ant purios ir minkštos bandelės nugula sojos padaže ilgai virta kiauliena, o ant šios baltasis grybas, išryškinantis saldžiai aštrų apelsinų padažą. Tikra skonių virtinė, atspindinti mūsų meilę maistui.

Apžiūrėkite kiekvieną užkandį atskirai ir išsirinkite patraukliausią jūsų skoniui!